Etiket Sonuçları: lgs

LGS HAZIRLIK DENEMELERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Lgs'ye sayılı günler kalmışken, öğrencilerimiz kendilerini sınamaya devam ediyor. Deneme sınavları düzenli olarak seneme başından beri yapılmaktadır ve yapılmaya devam edecektir. Hazırlıklarımız tamamlanmaya devam ederken artık sayılı günler kalan LGS için öğrencilerimiz ellerinden geleni yapıyor, bizler de okul olarak onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Dileriz güzel yerlerde görelim her çocuğumuzu. LGS deneme sınavı sonuçlarını Whatsaap LGS grubumuzdan velilerimizi de bilgilendirerek VELİ-ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ işbirliğiyle daha başarılı günler görmeyi hedefliyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, Değerli velilerimiz lise tercih sonuçları açıklandı.

Sonuçlara aşağıda yer alan bağlantıya tıklayıp, öğrencinizin TC kimlik numarası ve doğum tarihini girerek ulaşabilirsiniz.

Liselere giriş sınavı ile en çok merak edilen sorular ve cevapları